Beauty Trend, uw schoonheidsspecialiste voor Spierversteviging - Beauty Trend Skin Solutions

T: 06 - 30731074
Beauty Trend Skin Solution
Glinkastraat 257 - Almere
Ga naar de inhoud

Spierversteviging
Wilt u ook een slanker en strakker lichaam zonder al te veel moeite?
Geen tijd of discipline voor de sportschool en helpt diëten ook niet meer? Wilt u wat kilo’s kwijt of wilt u gewoon een mooier figuur? Met elektrostimulatie kunt u het gewenste figuur bereiken of uw figuur behouden.

Elektrostimulatie: meer dan alleen spierversteviging
De meeste mensen denken bij afvallen aan gewichtsverlies, terwijl het net zo goed kan gaan om een vermindering van de lichaamsomvang in centimeters. Elektrostimulatie is een effectieve methode op het gebied van cellulitebestrijding, spierversteviging, behandelen van (extreem) overgewicht, figuurcorrectie en lymfedrainage.

Bekend van SBS: Volg het programma "I want my figure back" op SBS en zie zelf de voor en na resultaten!
Qsence (leverancier van beautyapparatuur) is gedurende een reeks uitzendingen te zien in een heuse docusoap waarbij gebruikers en cliënten op de voet gevolgd worden.

Bereik het beste resultaat – combineer spierversteviging met afslanken
Buikspieren worden pas écht goed zichtbaar als er weinig tot geen vet op de betreffende lichaamszone zit. Daarom raden wij aan om de spierversteviging behandeling te combineren met een afslankbehandeling. Vermindering van vet en vetophopingen zorgt ervoor dat de buikspieren beter zichtbaar worden, daarnaast zorgt elektrostimulatie ervoor dat het vrijgekomen vet – tijdens de cavitatiefase – nog beter verbrand wordt. Voor meer informatie over de afslankbehandeling met behulp van cavitatie, klik hier.

De voordelen
• Vergelijkbaar met een intensieve sportbeoefening, maar kost u geen enkele inspanning
• Laag risico tot overbelasting of vermoeidheid
• Zeer plaatselijke behandeling mogelijk
• Reductie van cellulitis
• Verlies in centimeters, zonder sporten
• Korte behandeltijd van 25 tot 45 minuten
• Geen operatie, narcose of injecties

Hoe werkt elektrostimulatie?
Elektrostimulatie imiteert de neurologische elektronische impulsen welke de hersenen normaliter uitzenden welke ervoor zorgen dat uw spieren zich samentrekken en ontspannen. Met behulp van pads die op de huid worden geplaatst, worden signalen naar uw spieren gezonden, waardoor deze samentrekken. De contracties zijn vergelijkbaar met een intensieve sportbeoefening, maar kost u geen enkele inspanning.

De behandeling bestaat uit 3 fases: warming up – werking – cooling down.

Wat zijn de resultaten?
Afslanken Het eerste resultaat is direct meetbaar na slechts één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon, maar gemiddeld zult u een vermindering van 2 tot 6 centimeter in omtrek kunnen meten per behandeling.
Spierversteviging Na enkele behandelingen ziet u al resultaat. Gemiddeld raden wij aan om minstens 10 – 12 behandelingen te ondergaan, met een frequentie van 2 maal per week. U kunt kiezen voor een korte behandelduur (25 min) of een lange behandelduur (45 min).

Zijn de resultaten van cavitatie blijvend?
Omdat het membraan van de vetcellen geen functie meer heeft en de vetcel geen capaciteit meer heeft om het vet vast te houden, wordt het ingekapseld en uitgescheiden. Het resultaat is definitief: ons lichaam maakt geen nieuwe vetcellen aan. Echter is ons lichaam wel in staat om bij een ongezonde levensstijl opnieuw (lege) vetcellen (welke niet door de cavitatie behandeling zijn bereikt) als opslag voor vetten te gebruiken. Om op gewicht te blijven is het belangrijk om een gezond eetpatroon aan te houden en indien mogelijk ook sport, hierdoor worden nog betere resultaten behaald.

Zijn de resultaten van spierversteviging blijvend?
Net zoals bij sporten en buikspieroefeningen, dient u uw lichaam te stimuleren om het resultaat te behouden. Afhankelijk van uw wensen is mogelijk om op regelmatige basis een onderhoudsbehandeling te ondergaan.

Klik hier voor de voorwaarden.


    

Glinkastraat 257
1323 RK Almere
T: 06 - 30731074
OPENINGSTIJDEN
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
* na 18.00 uur alleen op afspraak
** alleen op afspraak
AANMELDEN NIEUWSBRIEF


Naam
E-mail
Beautytrend Skin Solution Almere @ 2023
Volg ons op
gesloten
11.00 - 20.00 *
10.00 - 19.00 *
11.00 - 20.00 *
11.00 - 20.00 *
10.00 - 18.00
12.00 - 18.00 **
E-mail
CONTACT INFO
Glinkastraat 257
1323 RK Almere
T: 06 - 30731074
Terug naar de inhoud